Gin a Tonic
K létu se skvěle hodí gin s tonikem. Je nespočet kombinací, kterými můžete potěšit své hosty. S okurkou, jahodami, červeným pomerančem. Zároveň můžete vyzkoušet i tonic s příchutí třeba rozmarýnu nebo šafránu. .
Potřebný čas: 10 minut
- Koktejl
Do vysoké sklenice přidejte led a vlijte tonic. Přes ten poté nalijte gin, a to nejlépe v poměru gin-ku-toniku 1:1, 1:2, 1:3 nebo 2:3. To záleží na vaší chuti.
- Dekorace
Nakonec vložte do sklenice pár kousků nakrájeného citrůnu nebo limetky, která dodá koktejlu tu správnou chuť.
- Želé bonbón s příchutí Gin a tonicu
Na závěr sklenici ozdobíte plátkem citrónu, ale ne ledajakým. Bude to náš želé bonbón s příchutí Gin&Tonic ve tvaru citronu.
2. Dámská jízda s Peach Bellini
Tento koktejl vznikl v benátském baru Harry´s Bar. Poprvé jej namíchal majitel podniku Guiseppe Cipriani roku 1948. Vychlazený koktejl Bellini je jako stvořený pro letní dámskou jízdu. Skládá se pouze ze dvou ingrediencí, takže je lehký na přípravu na jakékoliv párty s jestli chcete tento klasický koktejl udělat i skvělím zážitkem podávejte ho s našimi bonbony. Všechny tím odrovnáte.
Potřebný čas: 10 minut
-
Na přípravu jednoho drinku budete potřebovat 10 cl Prosecca a 5 cl broskvového pyré.
-
Správně by se mělo Bellini podávat ve sklenici na šampaňské a ledově vychlazené
-
Nyní si můžete vychutnat tento osvěžující letní koktejl a zároveň si zamlsat s našimi bonbóny Peach Bellini.
3. New York klasic
MOSCOW MULE: Vynikající koktejl objevený roku 1941 v New Yorku. Moscow mule kombinuje jemnou vodku, štiplavé zázvorové pivo a limetovou štávu.
Potřebný čas: 10 minut
-
Do sklenice vymačkáme polovinu limetky, přilejeme 5 cl vodky.
-
Sklenici naplníme kostkami ledu až po okraj. Nakonec vše zalijeme zázvorovým pivem a lehce promícháme lžičkou. Mícháme pomalu tak, aby nám nevypadl žádný led a zázvorové pivo nevypěnilo.
-
Koktejl ozdobíme kouskem čerstvé limetky a můžeme přidat i čerstvý plátek zázvoru.
-
Postup je velmi jednoduchý. Bony Bons nyní přichází s novým pojetím tohoto slavného drinku a to želé gumoví medvídci
4. Netradiční Mojito
Tradiční kubánský koktejl je znám již od konce 16. století. Tehdy byl znám jako El Draque. Podle známého piráta Francise Drakea. V té době se koktejl míchal s aguardiente (nerafinovaný předchůdce rumu). Mojito tak jak ho známe vzniklo ve 20. století kdy bylo aguardiante nahrazeno bílím rumem. Ve 21. století příchází Bony Bons s inovací, která tento tradiční kubánský koktejl udělá ještě víc sexy.
Potřebný čas: 10 minut
-
Do sklenice dáme nakrájenou limetku, 8 lístků máty a třtinový cukr. Vše podrtíme
-
Sklenici naplníme ledem, nalijeme bílý rum a dolijeme sodovkou
-
Ozdobíme limetkou, brčkem a hrstí želé bonbónů s příchutí Mojita.
.
Koktejly a želé bonbóny jdou k sobě
Mezi našimi bonbóny najdete i spoustu dalších koktejlových příchutí. Cuba Libre, Daiquiri nebo sladkou Piňa Coladu. Tak neváhejte a pozvěte vaše přátele nebo rodinu na skvělý zážitek s našimi želé bonbóny. Slibujeme, že kombinace koktejlu a bonbónů si zamilujete. Jak připravit tyhle koktejly, Vám napíšeme v dalším článku.